سرآغاز > خبر > اطلاع رسانی برنامه ها > علی دوستی معیار ایمان است

علی دوستی معیار ایمان است

حجت الاسلام در پایان سخنرانی خود با اشاره به حکمت ۴۱ نهج البلاغه بزنگاه صحبت های خود را در اینجا دانستند و فرمودند که معیار جامع ایمان تنها یک چیز است و آن محبت به امام علی (ع) است و در واقع «علی دوستی» معیار ایمان است.

دومین روز از ویژه برنامه رمضان الکریم پس از اقامه نماز ظهر در حوزه علمیه امام صادق با جزء خوانی قرآن آغاز گردید. سپس سخنرانی حجت الاسلام مهدوی ارفع در ادامه مباحث مرتبط با محتوای نهج البلاغه و با موضوع اصلی ایمان ایراد شد و پس از اجرای شعر خوانی و مداحی جناب نریمانی در وصف حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، آقای مهدوی ارفع در یکی از حجره های این مدرسه زیبا و قدیمی با حضور بانوان علاقه مند و پیگیر نهضت نهج البلاغه خوانی شروع به آغاز جلسه پرسش و پاسخ در این رابطه و صحبت در مورد چگونگی و اهمیت راه اندازی این نهضت صحبت نمودند.

در جلسه ی دوم جای شما در آینده انقلاب کجاست؟ حجت الاسلام مهدوی ارفع در باب ایمان صحبت نمودند و با اشاره به این باور غلط که «دلت پاک باشد» گفتند: از دیدگاه امیرمومنان در خطبه ی ۲۲۷ ایمان باوری است در قلب که باید در زبان و عمل جاری باشد. مومن پس از ایمان قلبی باید عقیده ی خود را ابراز کند و اقدام و عمل نماید.

سخنرانی حجت الاسلام مهدوی ارفع: علی دوستی معیار ایمان است.
سخنرانی حجت الاسلام مهدوی ارفع: جای شما در آینده انقلاب کجاست؟

سخنران این ویژه برنامه بهترین وسیله ی تقرب به خداوند را ایمان دانستند و با رجوع به خطبه ی ۱۸۹ نهج البلاغه ایمان را بر دو قسم ثابت و پایدار که تا آخر عمر در وجود انسان است و ناپایدار که تا آخر عمر باقی نمی ماند و از بین می رود بیان کردند و متذکر شدند که مراقب باشیم چه کنیم ایمانمان مستقر بماند. ایشان با اشاره به این خطبه از مصداق های چند تن از افرادی که جزو انقلابی ترین های مملکت بودند و در حال حاضر بر ضد انقلاب عمل می کنند نام بردند. همچنین از حکمت ۳۱ نهج البلاغه که احکام ایمان را بر ۴ رکن اساسی می داند که هر رکن خودش بر ۴ رکن دیگر برقرار است صحبت کردند و افزودند: که باید این ۱۶ پایه را خوب بشناسیم تا به ایمان پایدار برسیم.

این چهار رکن ایمان، عدل، جهاد، صبر و یقین هستند که ارکان ایمان: ۱-جهاد ۲-عدالت ۳-صبر ۴-یقین؛ ارکان جهاد: ۱-امر به معروف ۲-نهی از منکر ۳-راست گفتن در هر حال ۴-دشمنی با فاسقان؛ ارکان عدالت: ۱-فکر ژرف اندیش ۲-نیکو قضاوت کردن ۳-استوار بودن در شکیبایی ۴-دانش عمیق و ارکان صبر: ۱-شوق بهشت ۲-هراس جهنم ۳-زهد (بی رغبتی به دنیا) ۴-انتظار مرگ؛ ارکان یقین: ۱-بینش زیرکانه ۲-دریافت حکمت واقعیت ها ۳-پند گرفتن از حوادث روزگار ۴-پی گرفتن راه درست پیشینیان است. ایشان در توضیح عرایض خود فرمودند که اگر شوق بهشت در انسان زیاد شود در نتیجه شهوت رانی در آن کم میشود. همچنین اگر هراس از جهنم زیاد شود در نتیجه انجام حرام در آن کم می شود.

حجت الاسلام در پایان سخنرانی خود با اشاره به حکمت ۴۱ نهج البلاغه بزنگاه صحبت های خود را در اینجا دانستند و فرمودند که معیار جامع ایمان تنها یک چیز است و آن محبت به امام علی (ع) است و در واقع «علی دوستی» معیار ایمان است.

خطیب توانای سلسله جلسات عاشوراییان در جلسه خصوصی پرسش و پاسخ با بانوان نیز به اهمیت راه اندازی جلسات نهج البلاغه خوانی اشاره نمودند و به نقل از امام علی (ع) فرمودند: شریعت و دین را باید سهل و آسان کرد و ارائه نمود و نهج البلاغه نیز باید سهل به مردم ارائه شود تا آن را بخوانند. ایشان اضافه نمودند که هر کس از خانم ها توانست یک جلسه نهج البلاغه خوانی ولو در بین خانواده و فامیل خود راه بیندازد ایشان حاضرند که جلسه اول آن را شرکت نمایند تا جلسات پا بگیرد و به طور مستمر ادامه پیدا کند. حجت الاسلام مهدوی ارفع علت اصرار خود بر نهج البلاغه خوانی را بیمه ی انقلاب اسلامی، وضعیت بد سیاسی کشور و به هم ریختگی فکری مردم اعلام نمودند.

Soroosh

باز هم امتحان کن

تبیین فتنه آخر الزمان

 

تفسیر روایی قرآن

  🔈 فایل صوتی: #تفسیر_روایی_قرآن (جلسه اول و دوم) 🔷حجت الاسلام #مهدوی_ارفع دانلود جلسه اول …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *