╔═┅═ঊঈ🌷🇮🇷🇮🇷🌷ঊঈ═┅═╗
#امام_نهج_البلاغه_ای_ما
#قسمت_اول
╚═┅═ঊঈ🌷🇮🇷🇮🇷🌷ঊঈ═┅═╝
💠حضرت علی علیه السلام در تبیین نقش خویش در نهضت جهانی اسلام و سیره عملی شان اینگونه میفرمایند:
“آن گاه که همه از #ترس_سست شده، کنار کشیدند، من قیام کردم،، و آن هنگام که همه خود را پنهان کردند من #آشکارا به میدان آمدم،، و آن زمان که همه لب فرو بستند، من #سخن گفتم،، و آن وقت که همه باز ایستادند من با راهنمایی #نور_خدا به راه افتادم.، در مقام حرف و شعار صدایم از همه آهسته تر بود، امّا در #عمل_برتر و پیشتاز بودم،، زمام امور را به دست گرفتم، و جلوتر از همه پرواز کردم،، و پاداش سبقت در فضیلت ها را بردم.، #همانند_کوهی که تند بادها آن را به حرکت در نمی آورد،، و طوفانها آن را از جای بر نمی کند،…”
و پیر میکده ما ، معمار کبیر انقلاب جهانی اسلام، با اتصاف به اوصاف وجودی امام متقیان چون شجاعت، صلابت، عدالت، زهد، اخلاص، ایثار و …از باب «الولد سر ابیه »، بعد از ۱۴ قرن ظلمت ، مامور به بعثتی دوباره در اسلام و جهان شد ومسلمانان را به فکر احیاء عزت و تمدن بزرگ اسلامی شان انداخته، وبه بشریت جرات و جسارت ایستادگی در برابر قدرتهای ستمگر جهان را عطاکرد .
💠امام در اولین پیام خطاب به علما و ملت ایران درسال ۱۳۲۳میفرمایند:
“امروز روزی است که نسیم روحانی الهی وزیدن گرفته و برای قیام اصلاحی بهترین روز است .”
و قاطعیت ایشان در پیشبرد این نهضت ،حتی اگر یکه و تنها بمانند ، در تمام صفحات تاریخ انقلاب با این جملات برهمگان ثابت شده است:
✅اگر تمام دنیا _یک طرفه_بگویند:باید بشود !من می گویم :نباید بشود
✅من اکنون قلب خود را برای سرنیزه های مامورین شما حاضر کردم ولی برای قبول زورگویی ها و خضوع در مقابل جباری های شما حاضر نخواهم کرد .
✅یکی از کسانی که بایستی آغشته به خون خود شود ، خمینی است .
ان شاالله ادامه دارد ….
•┈••✾◆🍃🌸🍃◆✾••┈•
@mahdaviarfae
•┈••✾◆🍃🌸🍃◆✾••┈•