شنبه ۹ بهمن ماه ۱۳۹۵ در برنامه «به توان خدا» با حضور حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع به سوالات نوجوانان عزیز با موضوعات ترک نماز و بازگشت به نماز خواندن، حجاب و پوشش از نامحرم، تمرکز در نماز و دور کردن افکار متفرقه حین نماز خواندن، پاسخ داده شد.
فایل صوتی کامل برنامه به توان خدا تاریخ ۹ بهمن ماه ۱۳۹۵

سوال ۱:
من دختری ۱۴ ساله ام که به حجابی که دارم افتخار میکنم اما متاسفانه در اتفاقی ناخواسته یه نامحرم من رو بدون حجاب دید و الان عذاب وجدان دارم که خدامن رو میبخشد یانه؟؟
سوال ۲:
سلام من نوجوان شانزده ساله ام نماز نمیخونم و کارهای خطای زیادی انجام داده ام می خواستم بدونم آیا راه برگشتی دارم؟
سوال ۳:
پسری ۱۸ ساله هستم تا ۳سال پیش نماز نمیخوندم ولی از موقعی که شروع کرده ام سر نماز تو سرم فکر های ناجور میاد راجب خدا و امامان و راجب خیلی چیزها. چه کار کنم. راهکاری بگید. روم نشده تا حالا مشکلم را با کسی در میان بگذارم.
✨از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ و تکرار آن روز بعد در ساعت ۱۳:۳۰
✨شما هم میتوانید پرسشهای خود را برای طرح در این برنامه به شماره پیامک ۳۰۰۰۰۹۶۵ و یا پست الکترونیک betavanekhoda@irib.ir ارسال نمایید.
✨ جهت مشاهده تمام برنامه های به توان خدا با سخنرانی های حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع کلیک کنید.