امشب شنبه ۱۳ آذر ماه در برنامه «به توان خدا» با حضور حجت الاسلام مهدوی به این سوالات پاسخ داده شد.

سوال ۱:
💠 سلام.نوجوان۱۷ساله ای هستم.متاسفانه در تمامی مسائل و موضوعات از قبیل اعتقادی،سلیقهای و….با پدرم دچار اختلاف نظر شدم و همین موضوع باعث کمرنگ شدن محبت بین من و پدرم شده،چکار کنم؟
سوال ۲:
💠 سلام.من ۱۶سالمه ودارم برای رسیدن به یک هدف بزرگی میجنگم.تمام سعیو تلاشمو میکنم.اول خدا و دوم معصومین(ع)رو به عنوان یاری گر توی این راه انتخاب کردم.می خواستم بپرسم چرا بعضیا همه اینکارا رومیکنن ولی بازم به اون چیزی که میخان نمیرسن؟ من همیشه ازاین بیم دارم(که به هدفم نرسم)لطفا کمکم کنین.
سوال ۳:
💠 سلام من دختری ۱۵ ساله هستم که تقریبا همه تکالیف دینی رو انجام میدم ولی فضای مجازی باعث شده که به دوست شدن با نامحرمان علاقه پیدا کنم. خواهش میکنم کمکم کنید خیلی در عذابم ممنون از برنامه خوبتون
✨از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ و تکرار آن روز بعد در ساعت ۱۳:۳۰
شما هم میتوانید پرسشهای خود را برای طرح در این برنامه به شماره پیامک ۳۰۰۰۰۹۶۵ و یا پست الکترونیک betavanekhoda@irib.ir ارسال نمایید.