امشب شنبه ۲۴ مهر ماه در برنامه «به توان خدا» با حضور #حجت_الاسلام_مهدوی به این سوالات پاسخ داده خواهد شد. شما هم میتوانید پرسشهای خود را برای طرح در این برنامه به شماره پیامک ۳۰۰۰۰۹۶۵ و یا پست الکترونیک betavanekhoda@irib.ir ارسال نمایید.

💠 سوال ۱:
سلام به برنامه خیلی خوبتون.وخسته نباشید به شما.من نمیدونم چجوری از غیبت کردن درباره ی کسی رهایی پیدا کنم
💠 سوال۲:
با سلام من یک دختر نوجوان ۱۲ ساله هستم که در کلاس نقاشی ام تحت محیطی قرار گرفتم که زیاد به خانواده ام نمیخوره. خانواده من مذهبی اند. و کم کم دارم شکل همکلاسی هایم میشوم. لطفا به من یک راه حل بدهید با تشکر
💠 سوال ۳:
سلام.مادری هستم نگران ، پسرم تا قبل از دانشگاه ، اعتقاداتش خوب بود .دانشگاه که رفت غیر خدا به هیچی اعتقاد نداره نه قران نه معصومین ، نماز هم نمیخونه ، الان فرزند دیگرم تازه دانشگاه قبول شده و من خیلی نگران هستم . چکار کنم؟
#غیبت #انتخاب_دوست #محیط_نا_مناسبت
✨از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ و تکرار آن روز بعد در ساعت ۱۴
کانال تلگرام برنامه به توان خدا